Planart Metal Ve Yapı Sanayi

Şirket Hakkında
Firmamız 1994 Yılında Alüminyum kapı, doğrama ve panjur sistemleri üzerine faaliyete başlamıştır.

Kendi sektöründe öncü firmalardan biri olan PLANART Yapı, yenilikçi sistem çözümlerini hızlı bir şekilde bünyesine katarak müşterilerine kalite ve yeni nesil ürünleri sunmayı firma politikası olarak bu güne kadar devam ettirmiştir.

Kurulduğumuz günden bu güne kadar kaliteli ürün ve satış sonrası desteği olan güçlü firmalarla çalışmak bizim için bir zorunluluk oldu. Bu zorunluluk nedeniyle müşterimizin memnuniyeti ve referansları bu politikamızın doğruluğunu göstermiş ve bizleri teşvik ederek hep daha iyiye yönelmemizi sağlamıştır.

Bu vesileyle halen üretimimizde kullanılan markalar şu şekildedir.

Aluminyum Kapı sistemleri, cephe sistemleri, bölme sistemleri, doğrama ve panjur sistemlerinde halen Türkiye’de en son teknolojiye sahip ve en yenilikçi firma konumundaki Feniş'in üretici bayisi olarak çözüm ortaklığımızı sürdürmekteyiz.
Planart Metal Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Planart Metal Ve Yapı Sanayi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: Planart Yapı
Adres: BOSB (Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi) Mermerciler Sanayi Sitesi 13. Cadde No 32 - 33 Beylikdüzü / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5710060
Web Sitesi: http://www.planartyapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Planart Metal Ve firma bilgileri. Planart Metal Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Planart Metal Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Planart Metal Ve Yapı Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.