Platin Gravür Sanayii

Şirket Hakkında
1974 yılından beri İstanbul Karaköy’deki merkezinde müşterilerine hizmet veren Platin Gravür Sanayii, “madeni paslanmaz etiket, pirinç etiketler, reksan pvc etiketler, alüminyum etiketler, eloksallı etiketler, asit ile oyma ve pantograf ve kalıp” Konularında sektörün lider çözüm ortakları arasındadır.

( Referanslarımızdan bazıları: ABB Elektrik, Aksa Jenaratör, Çemsan, Değirmen Makina, Maksan, Northstar Yacht, Polaris Elektrik, Sönmez Trafo, Vicem Yacht )
Platin Gravür Sanayii
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Platin Gravür Sanayii
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Alaşım
Yetkili Kişi: Arzu Arabacıoğlu
Adres: Yüksek Kaldırım Caddesi Gayret Han No:35/1 Karaköy – İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2433139
Faks: (212) - 2514773
Web Sitesi: http://www.platingravur.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Platin Gravür Sanayii firma bilgileri. Platin Gravür Sanayii adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Platin Gravür Sanayii ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Platin Gravür Sanayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.