Platin;sedir,şark Köşesi Ve Şark Odası Mobilyası Konya

Şirket Hakkında
PLATİN MOBİLYA;Konyada şark köşesi ve şark odası mobilyası ile sedir imalatı yapmaktadır. Ürünlerimiz; mutfak sediri, kamelya sediri, şark köşesi ve şark odası takımlarından oluşmaktadır.Senelerdir, şark odası mobilyası ve şark köşesi mobilyalarıyla sedir imalatı ve satışı yapıyoruz.Sedir çeşitlerimiz Farklı sedir modelleri, şark köşesi osmanlı sediri ve modern sedirlerdir.Şark odası ve şark köşeleri takımlarıyla sedirler ahşap olarak imal edilmektedir.Ahşap şark köşesi ve şark odası takımları tip şekil olarak farklı fiyatlarda pazarlanmaktadır.
Platin;sedir,şark Köşesi Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Platin;sedir,şark Köşesi Ve Şark Odası Mobilyası Konya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: Nuh Toklu
Adres: Mobilyacılar Sanayi Cihanpınar Sokak No:75 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2493945
Web Sitesi: www.sedir.biz
Ürünleri
PLATİN;şark köşeleri fiyatları, şark odası mobilyaları, sedir modelleri, modern sedir modelleri, mutfak sedir modelleri, ahşap sedir modelleri, sedir ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Platin;sedir,şark Köşesi Ve firma bilgileri. Platin;sedir,şark Köşesi Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Platin;sedir,şark Köşesi Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Platin;sedir,şark Köşesi Ve Şark Odası Mobilyası Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.