Plus Education&career

Şirket Hakkında
Turkiyede 10 senelik bir geçmise ve Avustralya-Turkiye egitim, kariyer, ticaret ve kultur iliskileri konusunda uzman egitimciler ve akademisyenler tarafindan kurulmus olan PLUS Education&Career danismanlarina ve bunyemizdeki ogrencilere, okullara, kariyer imkanlarina ve uzmanlara ulasmak icin dogru yerdesiniz. İlkokuldan doktoraya kadar her seviyede ve her konudaki yurt disi egitim planlarinizi sekillendirmek artik elinizde. Avustralya, Yeni Zelanda, Amerika, İngiltere, Avrupa, Kanada ve İrlandadaki egitim kurumlarinin ulke temsilcilerinden en dogru ve ucretsiz danismanlik hizmeti alma, bize taninan kisitli indirim ve kampanyalardan öncelikli haberdar olma hakkinizi kullanin. Sadece egitim degil yurt disindaki staj ve kariyer imkânlarina da buradan ulasabilirsiniz. Her sektorde profesyonel maasli staj ve ise yerlestirme hizmeti ile kariyerinize yurt disinda yon vermenizi de sagliyoruz.

PLUS Education&Career uluslararasi temsilcilikleri araciligiyla 6 senedir detayli, kisiye ozel, tam ve güvenilir egitim ve kariyer danismanlik hizmetleri sunmaktadir. Yurt disi egitim ve kariyer seceneklerinde en genis okul, ulke, program profiline sahip kurumlardan biridir. Geleceginizi belirlerken sizin icin en uygun uluslararasi alternatiflerin tumune en avantajli sekilde ve profesyonel hizmet alarak ulasmak için yaninizdadir. Tamamen ucretsiz olan bu danismanlik hizmetinden faydalanarak siz de kendiniz icin en dogru secimi yapin ve hedeflerinize sorunsuz ulasin.

Ogrencilere tamamen ucretsiz olarak sundugumuz hizmetler; Avustralya’nin butun universiteleri ile Amerika, İngiltere, Kanada, Yeni Zellanda ve Avrupa’nin en iyi universitelerini barindiran portfoyumuzden, bunyemizdeki deneyimli egitim danismanlari tarafindan kariyer odakli yonlendirme ile cesitli okul secenekleri arasindan ogrenci icin en uygunlari belirlenerek baslayan surec ogrencinin butun egitim ve profesyonel hayati boyunca devam eden bir destege donusmektedir. PLUS sizin okul belirlemeni
Plus Education&career
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Plus Education&career
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
Yetkili Kişi: Martı Büyüközden
Adres: Asmalı Mescit Mah. Sofyalı Sok. No: 5/4 Bilgir Han Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2433260
Web Sitesi: www.plus-edu.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Plus Education&career firma bilgileri. Plus Education&career adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Plus Education&career ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Plus Education&career firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.