Plus4web İnternet Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti.

"PLUS4WEB - Internet Solutions for Web - Hosting, Domain, Seo, Arama Motorlarına Kayıt, Hit"

Şirket Hakkında
PLUS4WEB Internet Teknolojileri, 1996 yılında, internet tabanına yayılmak ve bu global ortamda varlıklarını sağlamak ve sürdürmek isteyen firma ve tüzel kişilere kurumsal çözümler getirme amacıyla kuruldu. Geniş kapsamlı hizmetlerimiz ve ürünlerimiz ile kurumsal ya da kişisel web hosting ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak en etkili anahtar teslimi çözüm ortağınız olarak hizmetinizdeyiz!

Hızlı ve yetkin Müşteri Destek Servisimiz, Yurt içi ve Yurt dışında yüksek performanslı güvenilir network bağlantılarımız, rakipsiz "yüksek kalite, düşük fiyat" politikamız, ve 10 gün geri ödeme garantimiz ile size daima en profesyonel hizmeti sunuyoruz.

Danışmanlık Servisimiz

PLUS4WEB Internet Teknolojileri Danışmanlık Servisi, kamu kuruluşları ve diğer küçük/orta/büyük ölçekli organizasyonların en yeni bilgi ve internet teknolojilerini kullanarak, dağınık internet işlem ortamlarının planlanması, yapılandırılması ve yönetimi ile ilgili destek verir. Danışmanlık yaptığı şirketin personeli ile birlikte çalışarak, bilgi aktarımının gerçeklesmesini sağlar.

Danışmanlarımızın farklı alanlarda elde ettikleri engin tecrübelerin ışığında kuruluşun işlev, hedef ve stratejileriyle, hızla gelişen teknolojilerinin bütünleştirilmesi sağlanır. Sunulan hizmetlerde, proje yönetimi alanında kanıtlanmış disiplinlerin bir potada eritilmesiyle oluşturulmuş olan PLUS4WEB Internet Teknolojileri proaktif yapısı ile Çözüm Metodolojisi uygulanır. Danışmanlar, bu metodolojinin içerdiği yöntemler konusunda personeli eğitir, iş süreçlerını hızlandırır, organizasyonların bilgi teknolojilerinden optimum düzeyde yararlanmasını ve verimliliklerinin artması yönünde çalışırlar.

Danışmanlık Servisi olarak hizmetlerimiz

Web Sitesi İyileştirme, Şirket İçi İnternet ve Network Organizasyonları, WAN ve VSAT Firmaların mevcut internet web sitelerinin yeniden yapılandırılmasını içeren bu hizmet ile güncellenmesi kolay, veri tabanına dayalı PHP, ASP, .NET türü server side çalışan web siteleri hazırlanır. Aynı
Plus4web İnternet Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Plus4web İnternet Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Dinçer UYGUR
Adres: Ihlamurdere Cd. Selaltı Sk. No:20/5 34357 Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3337587
Faks: (850) - 3337587
Web Sitesi: http://www.plus4web.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Plus4web İnternet Teknolojileri firma bilgileri. Plus4web İnternet Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Plus4web İnternet Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Plus4web İnternet Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.