Podoart Podoloji

Şirket Hakkında
Podologlar olarak, el/ayak sağlığınız ve bakımınız önceliğimizdir. İşimizi dikkatle ve özenle yaparak sağlıklı ayaklara sahip olmanızı amaçlıyoruz. Medikal el ve ayak bakımı işlemlerinin yanı sıra, batık tırnak tedavisi, mantarlı tırnak tedavisi, onikoplasti, deforme tırnak tedavisi ve mobil hizmet gibi sağladığımız uygulamalar da bulunmakta. Sizi sağlığınıza kavuşturmak ve gerekli bakımları doğru bir şekilde yapmak için buradayız. Gördüğümüz eğitim, işimize verdiğimiz değer ve sizlerin bize gösterdiği hoşgörü, işimize duyduğumuz saygıyı her geçen gün daha da arttırıyor.

Web Sitemiz : https://podoart.com.tr
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Podoart Podoloji
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: Dilara Polat Oymagil
Adres: Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 274/9 D2 Blok No:2 Mahall , 06680 Çankaya/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 0355366
Web Sitesi: https://podoart.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Podoart Podoloji firma bilgileri. Podoart Podoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Podoart Podoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Podoart Podoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.