Pol Yapı - Polikarbonat Işıklık Sistemleri

Şirket Hakkında
POL YAPI, bir “şeffaf çatı uygulama şirketi” olup İstanbul merkezli olarak faaliyetlerini sürdürektedir.
POL YAPI yönetici grubu; işlerini seven, mesleklerine saygili ve deneyimli kişilerden oluşmaktadır.Işi yanlızca ofis ortamında değil, her türlü mevsim koşullarında ve doğrudan uygulama sahasında takip ederek, ekip çalişmasının başarıya ulaşacağına inanırlar. Takip edilen yol; üretim ve uygulamayı birebir kontrol etmek, tatbik edilen çatı veya cephenin bütüne uyumu için sarf edilen çaba ve iş ciddiyetinin motive edilmesini sağlamaktır.
POL YAPI olarak bilgi birikimimizi faaliyet alanımız olan Çatı & Cephe Polikarbonat ışıklıklarının gerek projelendirilmesinde gerekse de uygulanmasında, estetiğe, kaliteye ve dinamizme sağdık kalarak sizlere hem proje önü hem de sonrasında aynı şekilde destek hizmetlerini sunmaktadır.
Pol Yapı -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pol Yapı - Polikarbonat Işıklık Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Cemil KARAHAN
Adres: Rasimpaşa Mahallesi Uzunhafız Sokak Tekelioğlu Apartmanı 151/B Kadıköy / İstanbul / Türkiye 34000
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6429562
Web Sitesi: www.polyapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pol Yapı - firma bilgileri. Pol Yapı - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pol Yapı - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pol Yapı - Polikarbonat Işıklık Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.