Polat Hastane Tekstili

Şirket Hakkında
2005 yılında kurulan firmamız genç ve dinamik kadrosu ve bilgi birikimi ile Türkiye'de teknik tekstil alanında yeni ufuklar açmıştır. Sahip olduğu geniş vizyonundan aldığı güçle hızla globalleşen dünyaya ayak uydurabilmek için öncelik verdiği AR&GE çalışmaları sayesinde kendini yenileyebilmeyi başarmış olan POLAT Tıbbi Tekstil Medikal Sağlık Ürünleri ve Dış Ticaret çok kısa bir süre içerisinde teknik tekstil alanında her tür ihtiyaca cevap verebilecek bir konuma ulaşmıştır.



POLAT yalnızca yurt içi pazarda kalmayarak kendine yurt dışında da yeni pazarlar aramış ve bir dünya markası olma yolunda ülkesinin adını kendi ürünleri ve kalitesiyle tanıtmayı kendisine hedef olarak koymuştur. Tüm bunlar için Türkiye'nin sahip olduğu yüksek iş gücü potansiyelini de arkasına alarak kısa zamanda ihracat alanında önemli atılımlara imza atmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
hastane ve otel tekstil ürünleri toptan satış
İletişim Bilgileri
Firma: Polat Hastane Tekstili
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Ekipmanları
Yetkili Kişi: Gürkan polat
Adres: Hürriyet Mah Menderes cad Gökmen sokak No 19/A güneşli bağcılar İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4894080
Web Sitesi: www.hastanenevresimi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Polat Hastane Tekstili firma bilgileri. Polat Hastane Tekstili adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Polat Hastane Tekstili ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Polat Hastane Tekstili firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.