Polimek Proxımıty Kartlı Ve Parmakizli Personel Devam Kontrol- Pdks Sistemleri

Şirket Hakkında
Polimek Elektronik, başta Akplus Akıllı Kalem Bekçi Tur Kontrol Sistemi (Bekçi Kontrol Saatleri, Bekçi Takip Sistemi, Devriye Tur Kontrol Sistemi, Tom Bekçi Kalemi); Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS) ve Turnike Geçiş Kontrol Sistemleri olmak üzere; elektronik geçiş personel kontrol ve güvenlik sistemi ürünleri ve bu ürünlerle çalışan yazılımlar üretmek amacı ile 1995 yılı başında İzmirde kurulmuştur.

Üretim yaptığımız alanlar kısaca aşağıdaki gibidir.

Akplus Akıllı Kalem Bekçi Tur Kontrol Sistemi, (Bekçi Saatleri, Devriye Tur Kontrol Sistemi, Bekçi Kontrol Sistemi), Personel Devam Kontrol Takip Sistemi (PDKS), Geçiş Kontrol Sistemi (GKS), Parmak izi Okuyucu Sistemi (Parmak izi Pdks, Parmak izi Okuyucu Terminal), Proximity Kart Okuyucu (Proximity Kartlı PDKS), Kart Basma Saatleri (Kartlı PDKS), Mifare Akıllı Kart Okuyucular, Turnikeli Geçiş Kontrol Sistemi, Yemekhane Kontrol, Kredilendirme ve Ücretlendirme Sistemi, Ziyaretçi Kontrol Sistemi, Spor Salonu Üye Takip Sistemi, Okul Otomasyon Sistemi ve taleplerinize göre hazırlanan özel yazılımlarımız ve firmanıza özel projelerimiz mevcuttur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Polimek Proxımıty Kartlı Ve Parmakizli Personel Devam Kontrol- Pdks Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Giriş Kontrol Sistemleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Turnike Sistemleri
Yetkili Kişi: ekin polat
Adres: AOSB 10024 SOK.NO:9 ÇİĞLİ İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3281645
Web Sitesi: www.pdksizmir.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Polimek Proxımıty Kartlı firma bilgileri. Polimek Proxımıty Kartlı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Polimek Proxımıty Kartlı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Polimek Proxımıty Kartlı Ve Parmakizli Personel Devam Kontrol- Pdks Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.