Polinet Paketleme Çözümleri San Ve Tic A.ş

Şirket Hakkında
Şirketimiz 1972 yılında İstanbul Bağcılar'daki imalathanesinde çok kıymetli Babamız Çağdan MERTER önderliğinde, plastik enjeksiyon ve extruder makineleri imalatı, tamiri, bakım ve onarımı amaçlı kurulmuş bir şahıs firmasıydı. Bu tip işlerle uğraşırken Plastik File, Extrude File makineleri ve bu makinelerin kalıplarınıda imal etmek işlerimiz arasında idi. Zaman zaman ürettiğimiz makine parçalarının korunması amacı ile plastik file temin etmek istediğimizde, bulabildiğimiz ürünlerin oldukça kalitesiz ve dayanıksız olduğunu gördük ve şuna kanaat getirdik ki; plastik file imalatı Türkiye'de büyük olasılıkla çok ilgi çeken bir konu olmamış ya da üretimi çok problemli olduğu için imalatçılar konuya pek sıcak bakmamış.

Bu konunun boşluğu açıkça ortadaydı. Ülkemizin istihdama çok ihtiyacı olduğu şu zamanda, yerli malı kullanmak ve buna teşvik etmek, ülke menfaati olduğu kanaati firma olarak bizde ön plana çıktı.

Bu düşünceyi gerçekleştirebilmek adına 2004 yılında POLİNET PAKETLEME ÇÖZÜMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.' ini kurduk.1650 m2 lik Fabrikamızda POLİNET FİLE markası altında birçok sektöre, %100 yerli, kendi üretimimiz makineler ile %100 orijinal hammadde kullanarak, dünya normlarında extrude file, plastik file üretmeye başladık. Ve her geçen gün firmamız ürün çeşidini, en önemlisi ürün kalitesini arttırmaktadır.

Firmamızın amacı yerli, kaliteli, ekonomik ve dayanıklı malları tüketiciye sunmaktır.
Tüketiciden beklentimiz ise yerli üretime ilgisinin artması ve yerli sanayicinin bu anlamda desteklenmesidir. Polinet File olarak ülkemizde konu ile ilgili müteşebbislere iyi örnek olduğumuz kanaatindeyiz. Ülke menfaatlerini ön planda tutarak bu işe gönül veren, yabancı marka ve firmalarla mücadele eden tüm üreticilerimize de başarılar diliyoruz.

Ülkemizin raflarında yabancının yanında yerli ürünleri, düzgün, kaliteli ve onlarla yarışır şekilde görmek Türk insanının tarihinden gelen mücadeleci ruhunun sanayiye de yansımasının bir örneğidir.

Türk insanı
Polinet Paketleme Çözümleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Polinet Paketleme Çözümleri San Ve Tic A.ş
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: Çamay Merter
Adres: Merkez Mahallesi 700. Sokak No:12-14 Bagcilar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4341186
Web Sitesi: www.polinetfile.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Polinet Paketleme Çözümleri firma bilgileri. Polinet Paketleme Çözümleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Polinet Paketleme Çözümleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Polinet Paketleme Çözümleri San Ve Tic A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.