Politan Poliüretan Sanayi Ve Ticaret A.ş.

Şirket Hakkında
Politan yıllar içerisinde hızla büyümekte olan poliüretan döküm imalatında öncü firmaların başında gelmektedir.Ayrıca yıllar 80li yıllardan günümüze kauçuk parça üretiminden de kopmamış, kendi bünyesinde bulunan tesisinde özellikle otomotiv yedek parça sanayine üst kapak contaları, karter contaları, keçeler, motor takozları, contalar, oringler ve silikon esaslı parçalar üretmektedir.Ayrıca yine kendi bünyesinde farklı renklerde ve istenilen teknik özelliklerde EPDM, NBR, SBR, TK ve Silikon hamur imalatıda yapmaktadır.
Ürünlerinden bazıları resimlerde sunulmuştur ve ayrıca 2009 yılı için oluşturulan özel katalogada

http://rapidshare.com/files/247307816/Yeni_Katalog.rar.html

adresinden ulaşabilirsiniz.ISO 9001:2002 belgeli firma deneyimli kadrosu ve her geçen gün kendini yenileyen teknolojisiyle son yıllarda gelişmekte olan firmalar içerisinde boy göstermektedir.
Katalogta bulunan ürünler ve bunların dışında bulunan diğer parçaların imalatıyla ilgili bilgi almak için firma bilgileri ;


Politan Poliüretan A.Ş.

Tel:0212 886 87 66
Fax: 0212 886 87 65

Numan UZUN
Kauçuk Üretim Müdürü
Politan Poliüretan Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Politan Poliüretan Sanayi Ve Ticaret A.ş.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk
Yetkili Kişi: Numan UZUN
Adres: San-Bir 5.Bölge 12.Cd. No:58 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8868766
Web Sitesi: www.politan.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Politan Poliüretan Sanayi firma bilgileri. Politan Poliüretan Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Politan Poliüretan Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Politan Poliüretan Sanayi Ve Ticaret A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.