Politaş Ambalaj Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd.şti

Şirket Hakkında
Politaş Ambalaj Malzemeleri, İstanbul ili İkitelli Organize Sanayi Bölgesi S.S Eskoop sanayi Sitesi D/3-4 Başaksehir/Istanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Ambalaj » Plastik Ambalaj sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Nuh Mehmet Taş dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Politaş Ltd. Şti. 1983 yılında bir aile şirketi olarak kuruldu. O günden beri muhtelif ambalaj malzemesi ve ambalaj makinalarının üretimi, ithalatı, ihracatı, mümessillik ve satışı işleri ile iştigal etti.

Bugün için firmamız bir “Converting Company” diye adlandırılabilir. Ana hammaddeyi PET (polyester)(şeffaf -metalize), OPA (oriented-polyamit), PP (polipropilen), OPP(oriented and bi-oriented polipropilen) (şeffaf, metalize, pörlize vs…), Alüminyum, Kağıt, Karton, PE(polietilen (alçak ve yüksek yoğunluk)), CPP(cast polipropilen), vs…) film halinde hazır almakta, bunlara müşteri talebine göre 7 renge kadar rotogravür (Tifdruk – helio) baskı yapmakta, istenilen diğer malzemelerle laminasyon yaparak bobin veya torba halinde ihtiyaç sahiplerine sunmaktadır. Film halindeki malzemeler müşteri talebine göre standart, orta ve yüksek bariyer özelliklerinde, ve pastörizasyon ve sterilizasyona uygun olarak üretilmektedir. Bu ürünler bobin halinde üretilebileceği gibi, talep edildiğinde körüklü, düz, üç tarafı geniş vakum kaynaklı (3-side seal), fermuarlı (zipper), dipten körüklü, dik oturan (K-seal-bag) olarak da üretilmektedir.

Üretimlerimiz ambalaj ihtiyacı olan her sektöre hitap etmekteyse de ağırlıklı olarak gıda ve tekstil sektörlerinde kullanılmaktadır.

Firmamızın genel merkezi ve üretimi aynı adrestedir;
Merter Keresteciler Sitesi, Defne Sok. No 21, 34169 Merter – İstanbul

Üretimimizin %90’lık kısmı muhtelif Avrupa – Asya ve Afrika ülkelerine ihraç edilmekte, ger
İletişim Bilgileri
Firma: Politaş Ambalaj Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd.şti
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: Nuh Mehmet Taş
Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi S.S Eskoop sanayi Sitesi D/3-4 Başaksehir/Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5538274
Faks: (212) - 5538261
Web Sitesi: http://www.politasambalaj.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Politaş Ambalaj Malzemeleri firma bilgileri. Politaş Ambalaj Malzemeleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Politaş Ambalaj Malzemeleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Politaş Ambalaj Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.