Polyspın - Ozcelık A.s. Machıne Products A.s.

Şirket Hakkında
Sentetik Tekstil Makinaları Üretim Merkezi olan ÖZÇELİK A.Ş., granülden başlayarak tek adımda CF ve BCF multiflament iplik üretim makinalarını imal etmektedir. TÜBİTAK ve TTGVnin destekleri ile AR-GE çalışmaları yürütmüş ve halen yürütmekte olan firmamız kendi özgün tasarımları olan makinaları üreterek pazarlamanın yanı sıra Sentetik Tekstil makinaları alanında özel amaçlı AR-GE faaliyetlerini de sürdürmektedir

1973 yılından bu yana faaliyet gösteren Polyspin bir Özçelik A.Ş. kuruluşudur. Yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren firmamız ar-ge çalışmalarıyla ve yeni model makinelerle sektörde önemli bir rol oynamaktadır. Son teknolojik imkanlarla üretimini sürdüren Polyspin yaptığı yurt dışı ihracatıylada önde gitmenin grurunu yaşamakta.
Uluslar arası rekabete açık olan faaliyet alanında üretim kapasitesi ve cirosunu her yıl yaklaşık iki katı oranında artırma başarısı göstererek bu sektörde uzun yıllar hizmet vermeye hazır olduğunu göstermiştir.

ÖZÇELİK A.Ş.
1973 yılında Mennan AKSOY ve Cahit ÖZÇELİK tarafından kurulan ÖZÇELİK, küçük bir atölye olarak kurulmasına rağmen kısa zamanda Gaziantep imalat sanayinde pek çok alanda ilk olma başarısını göstermiştir. ÖZÇELİK A.Ş.nin ana ürün grupları; para kasaları parçaları, otomotiv sanayi parçaları, yol butonları ve reflektörleri, metal enjeksiyon kalıpları, metal pres döküm ve gıda makineleri imalatı olarak sıralanabilir.

1996 yılında Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) ve Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırm
Polyspın - Ozcelık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Polyspın - Ozcelık A.s. Machıne Products A.s.
Sektörü: Makina » Tekstil Makinaları ve Parçaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Cebrail ÖZÇELİK
Adres: Örnek sanayi sitesi 12. Cad. No:3 Küsget-Gaziantep/TURKEY
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2351991
Web Sitesi: www.polyspin.com
Ürünleri
PRODUCT : STAPLE FIBER RAW MATERIAL : PP (Polipropilen), PET (Polyester), Şişe kırığı PRODUCT RANGE : 1-40 dpf PRODUCTION C...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Polyspın - Ozcelık firma bilgileri. Polyspın - Ozcelık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Polyspın - Ozcelık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Polyspın - Ozcelık A.s. Machıne Products A.s. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.