Pometon Metal Tozları San.ve Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
1940 senesinde Polveri e Metalli S.p.A. ismi ile İtalya’nın Venedik bölgesinde kurulan ve 1990 senesinde Pometon S.p.A. ismini alan firmamız, metal tozları ile granülleri konusunda 70 yıllık tecrübesini 2007 senesi itibarı ile Pometon Powder tescilli markası adı altında sürdürme kararı almıştır.

Toz Metalurjiden (Sinter Teknolojisi) Kaynak Elektroda, Sürtünme Elemanlarından (Balatalar) Kimyasallara, Metalurjiden Kumlamaya kadar pek çok sektör ve uygulamada kendine yer bulan ürünleri ile dünyanın dört bir yanında hizmetlerini sürdürmekte olan firmamız İtalya Merkez olmak üzere İngiltere, İspanya ve Almanya’daki şubelerinden sonra 2010 senesi itibarı ile Pometon Metal Tozları Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.’ni kurarak Türkiye Pazarındaki yerini güçlendirmek için çalışmalarına hız vermiştir.

Ürün gamımızda yer alan ve İstanbul/Ataşehir depomuzdan tedarik ettiğimiz kumlama için paslanmaz çelik bilya ve gritler ile Türk Döküm Sektörünün hizmetinde olmamızın yanında, Demir, Bakır, Bronz, Kalay ve Pirinç tozlarını da proforma bazında sağlamaktayız.

Aluminyum enjeksiyon’dan, kokil döküme, paslanmaz çelik dökümden, hassas döküme kadar pek çok çeşit döküm sonrasında, yüzey temizleme ve islah etme işlemlerinde kullanılan, GRANINOX tescilli markası ile Krom Nikel (CrNi) , Düşük Nikelli Krom (CrLN), Krom (Cr) ve Sert Krom (CrH) dışında, bakır, pirinç, bronz gibi daha hassas kumlama ihtiyaçlarınızı gidermek için OT-SHOT ve kalıp temizleme de dahil hassas temizleme işlemleriniz için atomize demir tozlarımızdan FERBLAST SOFT METAL BEAD serisi ürünlerimiz ile sizlere hizmet etmekten mutluluk duymaktayız.

Pometon Powder toplam kalite anlayışı, müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileştirme bilinciyle çalışarak en iyi hizmeti verebilmek ve çözüm ortağınız olmak için şimdi Türkiye’de…

Ürünler:
*Paslanmaz çelik granüller (Stainless steel shot, stainless steel grit)
* Paslanmaz çelik bilya (Krom Nikel, Krom soft)
* Paslanmaz çelik grit

Pometon Metal Tozları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pometon Metal Tozları San.ve Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: BURAK SÜEL
Adres: YEDPA TİC. MRKZ. D CAD. NO:158 ATAŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4710507
Web Sitesi: www.pometon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pometon Metal Tozları firma bilgileri. Pometon Metal Tozları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pometon Metal Tozları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pometon Metal Tozları San.ve Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.