Pometrade İç Ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
POMETRADE Beykent Üniversitesi mezunu ve dış ticaret uzmanı 3 arkadaşın ortak fikirler doğrultusunda kurmuş oldukları bir dış ticaret şirketidir.
İstanbulda kurulan POMETRADE özellike plastik ve gıda sektöründe üretim akışının bizzat içerisinde yer alan kurucuları ile Türkiyede Dünya standartlarında üretimin var olduğunu öngören ve kaliteli hizmeti Türk Üreticisinden Dünya pazarına sunan bir tedarikçidir.
POMETRADE Türkiyenin bütün bölgelerinde farklı ürünler ve onların üreticilerine ulaşabilecek bilgi ve donanıma sahip kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş bir kuruluştur.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pometrade İç Ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Zeytin
Yetkili Kişi: Ahmet ÇALIŞKAN
Adres: Esenyurt d.araslı cad. fatih san. sit. c-3 blok no:27
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4235864
Web Sitesi: www.pometrade.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pometrade İç Ve firma bilgileri. Pometrade İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pometrade İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pometrade İç Ve Dış Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.