Pos Tercüme

Şirket Hakkında
Pos Tercüme 1996 yılından bu yana, resmi kurumlara, uluslararası firmalara ve şahsi müşterilerimize tüm dünya dillerinde yazılı ve sözlü tercüme hizmetleri vermektedir.
Çevirmenlerimiz, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Mütercim - Tercümanlık / Çeviri bilim alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Çeviri hizmetine yeni bir boyut getiren Pos Tercüme, yazılı ve sözlü tercümelerde proje başlangıcından bitimine kadar gizlilik ilkesine bağlı kalarak profesyonel ekibiyle size destek vermeye devam eder.
Sözlü tercüme alanında ardıl veya simultane tercüman ihtiyaçlarınıza, kısa sürede profesyonel çözümler sunmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pos Tercüme
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Sema Canbulatoğlu
Adres: Halaskargazi cad. Trak Apt. No:82 D:5 Osmanbey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 6367217
Web Sitesi: http://www.tercumanlazim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pos Tercüme firma bilgileri. Pos Tercüme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pos Tercüme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pos Tercüme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.