Prenssa Tekstil Ve Bebe Çocuk Elbiseleri Ve İşçi Elbiseleri 00905322000750

"uretim kalite"

Şirket Hakkında
Prenssa Tekstil Ve, Bursa ili turkiye bursa yıldırım dogu garajı anadolu mah atıcılar caddesi no 86 adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi mehmet sarı dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
tekstil bebe çocuk bay bayan giyimi konfeksiyon imalatı toptan satışı tektil her alanında 45 yıllık imalatı bursa sarılar tekstil bunyesinde 500 personel hizmet vermekdedir boa apre embirme eşarp corap gomlek iç camaşır mont kaban eşofman şort atlet diyer sektorlerimiz petrol inşaat deri mont gıda yeyecek icecek alanında da falyetlerimiz vardır .kumaş imalatı kendi tesislerimizde ve konfeksiyon bunyemizdedir muşterilerimize bebe coçuk işçi bay bayan giyiminde geniş bir urun yelpazesi sunmaktayız.kumaşlarımız kendi uretimimiz olup ayrıca diyer fabrikaların bayiileri bulunmakdadır kuruldugu gunden beri sarılar tekstil prenssa aş hizmet kalitesiyle öne cıkmış ve kalite her turlu ticari kaygının onunde yeralmış sizin memnuiyetiniz bizim memnuniyetimiz olmuştur.miyonumuz.biz size en iyi en kaliteli urun ve hizmeti sunmayı kendimize misyon olarak seçtik ve surekli kalite dedik kendimizi urunlerimizi gun be gun daha ileri goturmek geliştirmek bizim hayat felsefemiz haline gelmiştir bu arada sosyal paydaşlarımızla çalışanlarımızla ahenk içinde hareket etmek bir butunnun parcaları gibi olmak bizim vizyonumuz biz gelecekde bu gunku gibi yuzde yuz turk sermayesiyle kalitemizi surdurme hedefliyoruz kalitemizi ulusal sınırlarımızın dışına taşımak ve turkiyenın damarlarından beslenen şirketlerimizin yurt dışında petrol inşaat tekstil konfeksiyon kimya gıda demir bakır kablo gibi onemli projeleri imza atmışdır şirketlerimizden sarlar prenssa bebe çocuk işçi ve bay bayan konfeksiyon da imalatta kullanılan mam ve yardımcı madde ve malzemeler tabitak kontrolludur.
İletişim Bilgileri
Firma: Prenssa Tekstil Ve Bebe Çocuk Elbiseleri Ve İşçi Elbiseleri 00905322000750
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: mehmet sarı
Adres: turkiye bursa yıldırım dogu garajı anadolu mah atıcılar caddesi no 86
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3608088
Web Sitesi: www.sarilartekxtile.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Prenssa Tekstil Ve firma bilgileri. Prenssa Tekstil Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prenssa Tekstil Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prenssa Tekstil Ve Bebe Çocuk Elbiseleri Ve İşçi Elbiseleri 00905322000750 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.