Prestij Emlak

Şirket Hakkında
Bursa Mudanya bölgesinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Evler, Satılık Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.

Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Prestij Emlak farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Saygılarımızla.
Prestij Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Prestij Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Murat Budak
Adres: Güzelyalı Siteler Mah.gazi Cad.no:6 marmara Yazlık Evleri B Blok D:2
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6422242
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Prestij Emlaktan Mudanya Güzelyalıda Satılık Dubleks
ESKİ BURSA YOLU ÜZERİNDE HAVUZLU, KOMBİLİ, ASANSÖRLÜ, , ANKESTRE MUTFAKLI SIFIR DUBLEKS DAİRE DAİREDE ÖN CEPHE VE ARKA CEPHE ÇİFT TERAS VARDIR. G...
Prestij Emlak firma bilgileri. Prestij Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prestij Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prestij Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.