Prınter Center

Şirket Hakkında
PRINTER CENTER, başta HP -OKI olmak üzere marka bağımsız olarak LASER , DOTMATRIX , DESKJET yazıcıların bakım ve onarımı konusunda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Uzun yıllar HP-OKI, deneyimi olan uzman kadromuzla Kaliteli , Hızlı ve Ekonomik çözümler üretmekteyiz...
Dot Matrix (nokta vuruşlu), Inkjet (mürekkep püskürtmeli) ve Laser printer onarımı.
HP ve OKI markalarının model gözetmeksizin tamir hizmetini veren PRINTER CENTERin tecrübesiyle yazıcılar yenileniyor, ilk günkü performansına kavuşuyor. Tekrarlanan arızalara, yanlış ve yetersiz müdahalelere, zaman ve para israfına son verin. Sizde günümüzün çağdaş servis ve onarım anlayışından yararlanın.
Kalifiye eleman ve bakım. Onarım sonrası garanti. Deneyimli uzman kadro eşliğinde Hızlı onarım ve onarım sonrası Teknik servis desteği size uygun pratik çözümler ve uygun fiyatlar sunar.
Tamir için bırakılan cihazın arızasının tespiti yapıldıktan sonra, değiştirilmesi gereken parça için onay alınır. Onay alınmış ise cihazın genel onarımı, bakımı ve parça değiştirmesi yapılır.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Prınter Center
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: SİNAN YILDIZ
Adres: incilipınar mah.4 nolu cadde sayın iş merkezi altı no:8
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2326146
Web Sitesi: www.printercenter.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Prınter Center firma bilgileri. Prınter Center adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prınter Center ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prınter Center firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.