Printser 2.el Yazıcı Fotokopi Alım Ve Satım Toptan

Şirket Hakkında
Printser olarak ofis makinelerinizin Fotokopi, printer, yazıcı, faks makinelerinizin satışı, onarımı teknik servis desteği vermekteyiz.hurda printer, ikinciel printer, hurda ve ikinciel fotokopi alımı ve satımı yapmaktayız.kullanmadığınız atıl durumda olan yada yenilediğiniz amkinelerin hurdasını yadsa ikinciel fotokopi printer yazıcı bilgisayarlarınızı değerine yerinden teslim alıyor ödemeyi nakit yapıyoruz.
Printser 2.el Yazıcı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Printser 2.el Yazıcı Fotokopi Alım Ve Satım Toptan
Sektörü: Bilgisayar » Çevre Birimleri
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Bakım ve Servis
Yetkili Kişi: Göksel Yağcı
Adres: Sehit Er Cihan Namlı Cad No 92a Mecidiyeköy şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2173387
Web Sitesi: www.hurdafotokopi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
2.el Ve Hurda Fotokopi Makinesi Alımı
Printser olarak ofis makinelerinizin Fotokopi, printer, yazıcı, faks makinelerinizin satışı, onarımı teknik servis desteği vermekteyiz.hurda p...
2.el Printer Ve Yazıcılarınızı Nakit Alıyoruz.
Printser olarak ofis makinelerinizin Fotokopi, printer, yazıcı, faks makinelerinizin satışı, onarımı teknik servis desteği vermekteyiz.hurda p...
Printser 2.el Yazıcı firma bilgileri. Printser 2.el Yazıcı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Printser 2.el Yazıcı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Printser 2.el Yazıcı Fotokopi Alım Ve Satım Toptan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.