Prizma Isı Sistemleri Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Prizma Isı Sistemleri, Ankara ili Atatürk Mah. Onur sk. No:6/10 Sincan adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi SELMA ŞAHİN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Prizma Isı Sistemleri Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: SELMA ŞAHİN
Adres: Atatürk Mah. Onur sk. No:6/10 Sincan
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (549) - 7435117
Web Sitesi: www.prizmadekor.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Prizma Isı Sistemleri Ltd. Şti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Prizma Isı Sistemleri firma bilgileri. Prizma Isı Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prizma Isı Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prizma Isı Sistemleri Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.