Prof. Dr. Metin Tulgar Nöroteknoloji Merkezi

Şirket Hakkında
Nöroteknoloji alanında araştırma & geliştirme (Ar-Ge), üretim, pazarlama ve danışmanlık yapan özel bir araştırma enstitüsü olarak faaliyet göstermekteyiz.
Özellikle, cerrahi ve fiziksel tedavi yöntemlerinde güvenlik, güvenilirlik ve verimliliği arttırmak için modern tıbbın en son yeni teknolojilerini sürekli izleyip geliştirmeye odaklanmış bulunmaktayız.
Uluslararası patent koruması altında (PCT/TR 03/00092 – 02.12.2003), Avrupa Birliği standartlarına (MDD 93/42 EEC and AIMDD 90/385 EEC, 1014 nolu Notified Body) göre tam kalite garanti belgeleri (CE, EN ISO 9001:2000, EN ISO 13485) ile üretilen Tulgar beyin pillerinin, diğer benzer ürünlere göre güvenlik, güvenilirlik, verimlilik, boyutça küçüklük ve ekonomiklik bakımından üstünlüğü bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır*. Böylece, klinik etkinliği kanıtlanmış modern tıbbın bu yöntemi yaygın olarak kullanılabilecektir. Amacımız, hekimlere ve hastalara daha kaliteli hizmeti daha uygun fiyatlarla sunmaktır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Prof. Dr. Metin Tulgar Nöroteknoloji Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
Yetkili Kişi: Metin Tulgar
Adres: Sahilyolu Nizam Ünlü Sitesi B-Blok K.1 34860 Kartal – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5179578
Web Sitesi: www.neurotulgar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Prof. Dr. Metin Tulgar Nöroteknoloji Merkezi firması TBC ziyaretçilerinin toplam 6 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.2 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Prof. Dr. Metin firma bilgileri. Prof. Dr. Metin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prof. Dr. Metin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prof. Dr. Metin Tulgar Nöroteknoloji Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.