Profil Demir Ferforje İmalatı

Şirket Hakkında
005 yılında Profil Demir Saç San. Tic .Ltd.Şti.ni kurarak, saç kesim-büküm işleri yanısıra saç ticaretinede başladık.1994 yılında bu çalışmalarımıza ilave olarak iç ve dış mekanlarda dekoratif amaçlı kullanılan demir ürünlerinin üretimini hizmetlerimiz arasına kattık.

Yaptığımız aralıksız çalışmalar sayesinde üretimlerimizde, teknolojiden etkin bir şekilde yararlanarak 6 yılda kapasitemizi aylık 200 tona çıkarttık.aylık üretimimizin 4/1ni yurtdışına ihraç ederek ülke ekonomisine azda olsa bir katkı sağlamaktayız.


Şu an sahip olduğumuz teknolojik alt yapımız ve kapasitemiz ile Müşterilerimize sadece kataloğumuzdaki modellerimiz ile değil, özel tasarım ve siparişler doğrultusunda da hizmet verebilecek şekilde üretim yapmaktayız. Bir mamülün üretimi kadar satışının da önemli olduğunu düşünerek 2001 yılında Hocaoğulları Dekoratif Demir Pazarlama ve Tic.Ltd.Ştini siz müşterilerimize daha iyi satış hizmeti sunmak amacı ile kurduk.

Profil Demir saç san.tic.ltd.şti. Olarak istanbul ve bursada 3500m2lik kapalı alanda 80 kişilik tecrübeli ve dinamik kadromuzla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Prensibimiz: kaliteli ve ekonomik üretim ile müşteri memnuniyetini sağlamaktır.hizmetlerimizi iyi ve kaliteli şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.

Alınan siparişlerin kaliteye bağlı kalarak, zamanında teslim ederek, müşteri memnuniyeti sağlamak ve bu memnuniyeti devamlı hala getirmek.

Üretimin her aşamasında mamul, çalışan ve ekipmanı dengeliyerek kalite ve iş güvenliğini bir arada bulundurmak.

Sürekli kalite için, tüm çalışanların iç ve dış eğitimlerini aldırarak, eğitimlerini güncel tutmak.

İnsanlara bağlı üretim akışını, önce kalite diyerek makina departmanına yönlendirmek.

Katoloğumuzda yer alan ürün resimlerinin alt kısımlarına yanda gösterilen malzeme cins resimlerini ilave ettik.

Resimdeki ürünün malzemesini içi dolu diğer malzeme cinsi resimlerini içi boş olarak gösterdik.

Siparişlerinizde çizhi resimlerden herha
Profil Demir Ferforje
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Profil Demir Ferforje İmalatı
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Onur GÖKAY
Adres: Atatürk Mah.Çavuşbaşı cd.Gençfidan sk.No:24 Ümraniye/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6904666
Web Sitesi: www.profildemir.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Profil Demir Ferforje firma bilgileri. Profil Demir Ferforje adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Profil Demir Ferforje ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Profil Demir Ferforje İmalatı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.