Profjen Jeneratör

Şirket Hakkında
PROFJEN JENERATÖR 2004 yılında profesyonel jeneratörcülük anlayışıyla kurulmustur. 2006 yılında ise kendi markası ile jeneratör üretimine başlamıştır.Profjen, toplumun yaşam kalitesini arttırmak için kendini geliştirerek her marka jeneratörün bakım, arıza, montaj, demontaj, 1. el ve 2. el jeneratör satışları, kısa sürede yedek parça temini, jeneratör pano imalatı, alternatör sarımı ve izolasyon işleri ile bakım ve arızalarda tüm fonksiyon testlerini profesyonelce yaparak kalitesini ispatlamıştır. 3 - 2250kVA arasında jeneratör satımı yapılmaktadır. Türkiye’nin her bölgesinde, satış ve servis hizmeti ile kamu ve özel sektörde geniş bir alana sahip PROFJEN JENERATÖR, acil arızalarda, arızanın en kısa zamanda giderilmesi ve müşteri memnuniyetini görev olarak benimsemiştir. Satış ve servis konusunda müşteri portföyünü her geçen gün genişleterek profesyonelliğini ortaya koymuştur. TSE Hizmet Yeri Yeterlilik, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ve CE belgelerine sahip Profjen, 10 yılı aşkın tecrübesi ve 5 adet servis aracıyla hizmette sınır tanımamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Profjen Jeneratör
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Enerji » Jeneratör
Yetkili Kişi: cansu koldaş
Adres: 2829sok No: 17 1. Sanayi sitesi İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4694838
Web Sitesi: www.profjen.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Profjen Jeneratör firma bilgileri. Profjen Jeneratör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Profjen Jeneratör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Profjen Jeneratör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.