Profmet Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Şirket Hakkında
PROFMET sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.Kurulduğu günden itibaren uzman kadroya sahip olan şirketimiz;

Başta Türkiye olmak üzere yanı sıra Kıbrıs, Rusya, Ukrayna ülkelerinde Üniversite eğitimi ve ikamet izni, çalışma izni, yurt dışı vize alma konularında Danışmanlık hizmeti vermektedir.

Eğitim Danışmanlığı konusunda başarı, dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan PROFMET, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlerle bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
Profmet Profesyonel Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Profmet Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Han Kalandarov
Adres: Nişanca Mahallesi Molataşı Caddesi arslan Apart No:79 Daire:101 Kumkapı, Fatih/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2551294
Web Sitesi: https://www.profmet.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Profmet Profesyonel Danışmanlık firma bilgileri. Profmet Profesyonel Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Profmet Profesyonel Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Profmet Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.