Proje Mühendislik Ltd.şti

"led aydınlatma"

Şirket Hakkında
Proje Mühendislik Ltd.şti, İstanbul ili küçükyalı/istanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi tolga yıldırım dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Proje elektrik-elektronik-inşaat-mühendislik ltd.şti
2007 senesinde kurulmuş olan şirketimiz led aydınlatma-alkolmetre-kullan at diş fırçası-lastik ısı bar cihazı-lastik cant aydınlatma cihazı ile ilgili ithalat-ihracat-imalat faaliyetlerini sürdürmektedir...
İletişim Bilgileri
Firma: Proje Mühendislik Ltd.şti
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: tolga yıldırım
Adres: küçükyalı/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4174605
Faks: (216) - 4174006
Web Sitesi: http://projemuhendislik.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bayilikler Verilecektir Alkolmetre
ALKOLMETRE Türkiye de ilk ve tek ithalatını gerçekleştirdiğimiz ALKOLMETRE cihazımız için 1 ytl atıyorsunuz ve alkol promilinizi ölçüyorsunuz… D...
Proje Mühendislik Ltd.şti firma bilgileri. Proje Mühendislik Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Proje Mühendislik Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Proje Mühendislik Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.