Prokal Pvc Kapı Ve Pencere Sistemleri

Şirket Hakkında
1998 yılından beri Prokal markası ile tanınan Internationale Plastik A.S. üretim hayatina 1991 yilinda atilmistir. 1995 yilindan beri Ankara 1.Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.000 m2 alanda faaliyet göstermektedir.

Kuruldugu günden beri Avrupa ülkelerindeki kalite beklentilerini karsilayacak seviyeye ulasmayi hedefleyen ve gerek ürün tasarimi, gerekse de tesis planlama ve uygulamalarini bu amaçla yönlendiren firmamiz, yaptigi çelik destekli PVC Villa kapisi imalati ile özellikle kalite beklentilerinin en üst seviyede oldugu Almanya pazarinda tercih edilen üretici firma olma konumuna ulasmistir.

PVC’nin toz ile baslayip nihai tüketiciye sunulacak bir villa kapisi olma yolculugunda geçirdigi her üretim asamasi, hem TÜV hem de TSE tarafindan belgelenen ISO 9001 Kalite Yönetim Sertifikasi çerçevesinde güvence altina alinmaktadir.

Ana ihracat pazarimiz olan Almanya disinda Mauritius Adalarindan Guatemala’ya, Arjantin’den Kazakistan’a kadar farkli iklim ve kullanim kosullarinda en iyi performansi gösterecek kalite ve ürün çesitliligini saglayacak sekilde sürekli AR-Ge çalismalari ile kendisini gelistiren firmamiz, tüketici beklentilerini en üst seviyede karsilamayi hedeflemektir.
Prokal Pvc Kapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Prokal Pvc Kapı Ve Pencere Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » PVC Pencere
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Kapı
Yetkili Kişi: Özün Koyuncu
Adres: Altınordu Cad.No:2 Sincan 1.OSB
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2167122
Web Sitesi: www.prokal.com.tr
Ürünleri
Özel tasarlanmış PVC Kapı Profili sistemi ve çözümleri ile dünyanın her yerindeki villa kapısı ihtiyaçlarınızı, yüksek kalite ve müşteri talebi öncel...
Alman menşeili firmaların plakaları ve en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen PVC Kapı dolgu panellerimiz hem yüksek ısı yalıtımı sağlar hem de ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Prokal Pvc Kapı firma bilgileri. Prokal Pvc Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Prokal Pvc Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Prokal Pvc Kapı Ve Pencere Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.