Provis Bilişim Hizmetleri

Şirket Hakkında
90' lı yılların Başında BİLİŞİM sektöründe Altyapı Kablolama başlı başına özel bir Uzmanlık alanı olarak doğmuştur. Bizlerde bu yıllarda VİS Veri İletişim A.Ş de “sertifikalı” yapısal kablolama eğitimi alan uzmanların oluşturduğu ekibin içersin de görev alarak, 1992 yılında Türkiye'de ilk Fiber Optik, Category 3 & 4 Kablolama projeleri ile daha öncesi ise token Ring, Thin & Thick coax kablolama uygulamaları ile 2000li yıllarda PROVİS Bilişim Hizmetlerinin kuruluşuna kadar birçok özel ve kamu projelerinde hizmet vererek Bu günkü uzmanlığımıza kavuştuk.
Bu gün PROVİS Bilişim Hizmetleri olarak Birçok Proje de teknoloji ve eğitimlerini günün şartlarına göre güncelleyerek konusunda uzmanlaşmış ekibi PERPA Elektrokent Ticaret merkezinde Proje hizmet çözümlerini müşterilerine sunmaya devam etmekteyiz.

PROVİS bu anlamda en yeni teknolojiyi sunan, dünyanın önde gelen markalı yapısal kablolama (Bakır ve Fiber Optik) çözümleri sağlayan firmaları ile sürekli işbirliği içerisinde, çözümler sunar

Bizler “PROVİS Bilişim Hizmetleri.”Olarak Network Yapısal Kablolama Altyapı Projelerimizde Müşterilerimizin İletişim İhtiyaçlarına Göre Belirlediğimiz Ürün ve Hizmetlerimiz İle Entegre Edilmiş Çözüm Uygulamalarımızın Satışını Gerçekleştiririz .

Sunduğumuz Hizmetlerde;

Bakır ve Fiber Optic Kablolama da Her Türlü, Proje Keşif, Danışmanlık, Fiyatlandırma, Proje Oluşturma Ürün Tespit, Ürün Temini Satışı(Aktif ve Pasif Networking Ürünleri) Proje ve Saha Süpervizior Destek Hizmetleri, Müşterileri Adına Başkaları Tarafından Yapılmış Çalışmaların, Üreticilerden Bağımsız, Standartlara Uygunluk Denetimleri, Proje Dahili Veya Proje Dışı Kablolama Performans Test ve Ölçümleri Proje Kapsamlı Terminasyon-Test ve Etiketleme, Kabin ve Sistem Odası Tasarım, Düzenleme, Kabinet Aktarım, Yer Değişikliği, Proje Dışı Teknik Adam Saha Desteği, İhtiyaca Özel Her Türlü Ara Kablo Tedarik , Proje Dışı Uygulamalarda Kablolama Arıza Tespiti (Aktif ve Pasif Cihaz, Kablolama Ekipmanları)

Provis Bilişim Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Provis Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: Tayfun Ayık
Adres: Perpa Ticaret Merkezi B- Blok Kat 7 No1154 Okmeydanı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2217052
Web Sitesi: provisbilisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Provis Bilişim Hizmetleri firma bilgileri. Provis Bilişim Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Provis Bilişim Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Provis Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.