Publıc Garden

Şirket Hakkında
2003 yılında İSMAİL BAHADIR ÜVER tarafından Ankara’da kurulan firmamız, ”İVOKSAN Öz Anadolu sanayi sitesi 680. sokak Numara 15 Ostim/ANKARA’DA” 350m2 kapalı alanda; Atölyemizde üretim, büromuzda proje alanında faaliyet göstermektedir. Konularında uzmanlaşmış 2 Peyzaj Mimarı ve teknik personelimiz uyumlu bir ekip ruhu ile çalışmalarını sürdürmektedir. Atölyemizde her türlü imalata uygun makine ve teçhizat bulunmaktadır. Firmamız kuruluşu sırasında uzun süreli fizibilite çalışmalarıyla daha kuruluşunun ilk yılında, sektöründe kendine üstün bir yer edinmiştir. AR-GE çalışmalarıyla üretim ve tasarımlarını birleştirerek müşterilerin kazancını artırmayı görev bilmiştir. Devamlı olarak kazançlarını yeni yatırımlarla birleştiren firmamız kısa zamanda büyüyerek sektör içindeki pazar payını artırmış ve hak ettiği saygınlığı yakalamıştır. Sürekli yeni tasarım ve geniş üretim yelpazesi ile kendini geliştirmiştir. Firmamız müşteri memnuniyetini esas alan politikasıyla yüksek kalite ve dayanıklı üretimi ilke edinmiştir. Alanında, kaliteli hizmet ve dürüstlük anlayışı ile sürekli kendini yenileyen firmamız uzmanlaşmış kadrosu ile sadece Ankara’da değil, yurdumuzun birçok yerinde de kaliteli işlere imza atmanın haklı gururunu taşımaktadır. PUBLIC GARDEN olarak amacımız çevresiyle, tedarikçileriyle ve çalışanlarıyla yüksek bir ekip ruhu içinde; yeni teknolojiyi kullanarak işimizi kaliteli ve istenilen zamanda bitirerek müşteri memnuniyeti ve güvenini sağlamıştır. Amacımız ekonomik ve estetik olduğu kadar kaliteli ürünleri hizmetinize sunmaktır.
Publıc Garden
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2003 yılında, İSMAİL BAHADIR ÜVER tarafından Ankara’da kurulan firmamız, ”İVOKSAN Öz Anadolu sanayi sitesi 680. sokak Numara 15 Ostim/ANKARA’DA” 350m2 kapalı alanda; Atölyemizde üretim, büromuzda proje alanında faaliyet göstermektedir. Konularında uzmanlaşmış 2 Peyzaj Mimarı ve teknik personelimiz uyumlu bir ekip ruhu ile çalışmalarını sürdürmektedir. Atölyemizde her türlü imalata uygun makine ve teçhizat bulunmaktadır. Firmamız kuruluşu sırasında uzun süreli fizibilite çalışmalarıyla daha kuruluşunun ilk yılında, sektöründe kendine üstün bir yer edinmiştir. AR-GE çalışmalarıyla üretim ve tasarımlarını birleştirerek müşterilerin kazancını artırmayı görev bilmiştir. Devamlı olarak kazançlarını yeni yatırımlarla birleştiren firmamız kısa zamanda büyüyerek sektör içindeki pazar payını artırmış ve hak ettiği saygınlığı yakalamıştır. Sürekli yeni tasarım ve geniş üretim yelpazesi ile kendini geliştirmiştir. Firmamız müşteri memnuniyetini esas alan politikasıyla yüksek kalite ve dayanıklı üretimi ilke edinmiştir. Alanında, kaliteli hizmet ve dürüstlük anlayışı ile sürekli kendini yenileyen firmamız uzmanlaşmış kadrosu ile sadece Ankara’da değil, yurdumuzun birçok yerinde de kaliteli işlere imza atmanın haklı gururunu taşımaktadır. PUBLIC GARDEN olarak amacımız çevresiyle, tedarikçileriyle ve çalışanlarıyla yüksek bir ekip ruhu içinde; yeni teknolojiyi kullanarak işimizi kaliteli ve istenilen zamanda bitirerek müşteri memnuniyeti ve güvenini sağlamıştır. Amacımız ekonomik ve estetik olduğu kadar kaliteli ürünleri hizmetinize sunmaktır.
İletişim Bilgileri
Firma: Publıc Garden
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Çardak
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Branda / Tente
Yetkili Kişi: İSMAİL BAHADIR ÜVER
Adres: ÖZ ANADOLU SANAYİ SİTESİ 680. SOKAK NO: 15 OSTİM / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 4777378
Web Sitesi: http://bahadiruver.wix.com/publicgarden/ana-sayfa
Ürünleri
METAL VE AHŞAP İMALATIMIZ VARDIR
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Publıc Garden firma bilgileri. Publıc Garden adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Publıc Garden ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Publıc Garden firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.