Pullukcu Tarım Makinaları

Şirket Hakkında
Toprak işleme makinaları, ot toplama makinaları, gübre serpme makinaları, ilaçlama makinaları, silaj makinaları, traktör römorkları, çayır ve yonca biçme makinaları, diğer tarım makina ve ekipmanlar
Tillage machines, grass harvesters, fertilizer spreaders, sprayers, silage machines, tractor trailers, meadow and alfalfa mowers, other agricultural machinery and equipment
Ürün-Hizmetleri Hakkında
PULLUKCU MAKİNA; Tarım makinaları imalat ve pazarlama alanında faaliyet göstermektedir.
Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden firmamız, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Pullukcu Tarım Makinaları
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Ramazan Pullukcu
Adres: Büsan Organize Sanayi 10664 Sokak. No: 40 / H Karatay - Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 6586448
Web Sitesi: http://www.pullukcumakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pullukcu Tarım Makinaları firma bilgileri. Pullukcu Tarım Makinaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pullukcu Tarım Makinaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pullukcu Tarım Makinaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.