Pulselectronic

Şirket Hakkında
PULS ELEKTRONİK ağırlık ölçme sistemlerinde kullanılmak üzere yük hücresi, dijital ağırlık indikatörü, montaj aksesuarları, termokupl ve değişik tipte sensörler üretmektedir. Bunun yanında statik önleyici ürün grubu ( Statik eliminatör, Anti Statik Bar, İyonize Hava Üfleyici, Anti Statik Hava Tabancası, Statik Nozzle, PULS DC), statik yükleyici ürün grubu ve statik ölçüm cihazlarının üretimini yapmaktadır. Firmamız makine sektörünü yakından takip ederek imalatçıların ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit edip bu ihtiyaçlara en uygun çözümler üretmeyi hedeflemektedir.
Pulselectronic
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pulselectronic
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Puls Contact
Adres: Adnan Kahveci Bulvari Kos.Koop. San. Sitesi 2. Blok No:9 Ömerli Hadımköy/ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7983636
Web Sitesi: http://www.puls.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pulselectronic firma bilgileri. Pulselectronic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pulselectronic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pulselectronic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.