Pürer Polüretan San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Pürer Poliüretan, Poliüretan Elastomer (PUR) ve Termoplastik Poliüretan (TPU) ürünlerin imalatı amacı ile 2011 yılında Ankara İvedik’te kurulmuştur.

Poliüretan ürünlere ihtiyaç duyulan sektörlerin tamamına hizmet etmek, poliüretan ürünlere yeni uygulama alanları açmak, sistemlerin sürekli çalışabilme sürelerini arttırabilmek, genel olarak müşteri memnuniyetini yakalamak amacı ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Dünyanın önde gelen hammadde üreticileri ile sürekli bilgi alışverişinde bulunmak, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak firmamızın hedefidir.
Pürer Polüretan San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pürer Polüretan San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: Erkan Danacı
Adres: İvedik OSB 1518.Sok. Soğutmacılar Sitesi No.115 İvedik/Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3957715
Web Sitesi: www.purer.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pürer Polüretan San. firma bilgileri. Pürer Polüretan San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pürer Polüretan San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pürer Polüretan San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.