Q-cup Coffee Antalya

"sıcak suyu lezzete dönüştüren kap"

Şirket Hakkında
Dünya, Türkiye’de üretilen q-cup coffee markalı Türk kahvesini konuşuyor.yüzde yüz yerli sermaye ile üretilen q-cup coffee dünyada ilk kez uygulanan bir sistemle tüketicilere sunuluyor. Alışıla gelmiş 3 ü birarada kahve markaları gibi satışa sunulmayan q-cup, orjinal kahve bardağı ile birlikte tüketicilerin beğenisini topluyor.Kahvenin adı artık 4 ü 1 arada.
Q-cup Coffee Antalya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Q-cup Coffee Antalya
Sektörü: Gıda / Tarım » Çay, Kahve
Yetkili Kişi: Serkan Canıtez
Adres: Sedir.mah.728.sok no:37 ANTALYA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2422121
Web Sitesi: q-cupakdeniz.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
q-cup kahve bol krema
‘q-cup coffee’, dünyada ilk kez uygulanan bir sistemle tüketicilere sunuluyor. Alışıla gelmiş 3’ü birarada kahve markaları gibi satışa sunulmayan q-c...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Q-cup Coffee Antalya firma bilgileri. Q-cup Coffee Antalya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Q-cup Coffee Antalya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Q-cup Coffee Antalya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.