Quattro Stand

Şirket Hakkında
Quattro Stand, Fuar standı alanında yıllara varan deneyim sahibidir

Bünyemizdeki creative ekip ve üretim departmanımız, aynı çatı altında çalışmakta olup tam donanımlı, en son teknolojinin kullanıldığı atölyeden hizmet sağlamaktadır. Bu sayede fuar standı projelerinin gerek yenilikçi, gerekse lojistik yönlerini birbiri ile kolayca birleştirebilmekteyiz – başlangıç konseptinden son yapım aşamasına kadar.

Sahada deneyim ve profesyonel üretim tesisleri ve ayrıca fuar hizmetleri alanındaki global ağımız sayesinde fark atıyoruz. Dünyanın en büyük şirketleri ile birlikte çalıştık, tüm dünyada Fuar ve ticari fuar standları tasarladık, imal ettik ve kurduk. Standınız, şirketinizin vitrinidir ve hedefiniz de bu standınızın dikkat çekmesi, izlenim bırakması ve şirketinizin temsil ettiği objeyi doğru olarak temsil etmesidir.
Quattro Stand
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Quattro Stand
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Doğa Suna
Adres: Fsm Mah. Poligon Cad. Buyaka İş Kuleleri
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3052379
Web Sitesi: www.quattrostand.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Quattro Stand firma bilgileri. Quattro Stand adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Quattro Stand ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Quattro Stand firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-12-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.