Quicktime Pr

"Bir Ajanstan fazlası"

Şirket Hakkında
Antalya merkezli, İstanbul ve İzmir’deki şubeleri ile hizmet vermeye başlayan ajansımız başta turizm, bankacılık, yatırım hizmetleri, sigortacılık, danışmanlık hizmetleri, otomotiv, inşaat, mobilya ve tarım sektörü olmak üzere pek çok firmaya hizmet vermektedir.

QUICKTIME TRAVEL & MEDIA şirketler grubunun bir parçası olan ajansımızın dışında ana kuruluşumuz Turizm, Medya, İnşaat, İthalat ve İhracat sektörlerinde de hizmet vermektedir.

Ajansımız konularında uzman REKLAM METİN YAZARLARI, GRAFİKERLER, PRODÜKSİYON EKİBİ, SESLENDİRME EKİBİ, YAZILIM EKİBİ, PROJE EKİBİ, ETKİNLİK & ORGANİZASYON EKİBİ gibi departmanlardan oluşmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Quicktime Pr
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Promosyon
Yetkili Kişi: Timur Acar
Adres: Çağlayan Mah. 2011 Sk. No : 26 / 1
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 4442632
Web Sitesi: http://www.quicktimepr.com
Ürünleri
Antalya merkezli, İstanbul ve İzmir’deki şubeleri ile hizmet vermeye başlayan ajansımız başta turizm, bankacılık, yatırım hizmetleri, sigortacılık...
QUICKTIME TRAVEL & MEDIA şirketler grubunun bir parçası olan ajansımızın dışında ana kuruluşumuz Turizm, Medya, İnşaat, İthalat ve İhracat sekt...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Quicktime Pr firma bilgileri. Quicktime Pr adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Quicktime Pr ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Quicktime Pr firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-02-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.