Qvv Tahribatlı Ve Tahribatsız Testler Gözetim Ve Denetim San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Q V V Tahribatlı ve Tahribatsız Testler Gözetim ve Denetim San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak amacımız sektörde tahribatsız ve tahribatlı kontroller yaparak, tanınmış bir Türk NDT ve DT firması olmaktır. 10 yıllık iş tecrübesi ile hizmet veren firmamız, İstanbul daki merkezinden yönetilmektedir.
Firmalar, gün geçtikçe artan rekabet ortamında ana faaliyetlerine odaklanarak müşterilerine daha kaliteli ürün sunmak amacıyla esnek ve ekonomik iş gücü kullanan dış kaynakları kullanmaya yönelmişlerdir.
Öncelikli hedefimiz; katma değer üretmeyen fakat kritik olan işlemlerini bize emanet eden müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak, beklentilerini karşılamak ve aşmak için sürekli gelişim içinde olarak çözüm ortağı olmaktır.
Müşterilerimiz ile iş birliği yaparak ve işimizde çok büyük gelişim ve değişim göstererek rekabet gücümüzü artırmayı hedefliyoruz. Ulaştığımız her noktada profesyonelliği iyi niyet ile birleştirerek tüm kapıları açma amacındayız. Yapılan ve zamanında teslim edilen bütün başarılı projeler, müşteri potansiyelimizi beklentilerimizin ötesine götürecektir.
Qvv Tahribatlı Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Qvv Tahribatlı Ve Tahribatsız Testler Gözetim Ve Denetim San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Metalürji
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Emre Şahin
Adres: Güzelyalı Mah. Ahmet Hamdi Tanpınar Cad. Türkeli Sok. No:27 Dükkan: 1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4944449
Web Sitesi: http://www.qvv.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Qvv Tahribatlı Ve firma bilgileri. Qvv Tahribatlı Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Qvv Tahribatlı Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Qvv Tahribatlı Ve Tahribatsız Testler Gözetim Ve Denetim San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.