Ra Teknik

Şirket Hakkında
RA TEKNİK analitik cihazlar sektöründe yirmi yılı aşkın bir tecrübenin üzerine mütevazi bir şekilde Haziran-2007 yılında kurulmuş profesyonel bir yaklaşımla kesin, doğru, dürüst bir satış hizmetini sizlere sağlamak için faaliyete geçmiştir.
RA TEKNİK, dünyada saygınlığını kanıtlamış Vakum pompa ve malzemelerini üreten firmaların Türkiye’de ki cihazlarında sarf malzemeleri olarak kullanılan, bu cihazlara uygun vakum Pompa, Roots pompa, Difüzyon pompası, Turbo Pompa, Vakum Sensör ve Okuyucular, VS.Difüzyon pompa Yağları, Tungstel fileman, VS. kimyasallar, standartlar , ion exchance resın, wolfram, kroze, yakma tüpleri, filtreler, cam tüpler, bağlayıcılar, kristal motoru, al kaplar, difisyon pompa yağı, vacuum pump oil, exhaust filterler ve bunun gibi bir çok parçanın kalitede fakat daha ucuza ve daha kısa bir sürede müşterisine temin etmeyi amaçlamaktadır.
Ra Teknik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ra Teknik
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Ramazan Altan
Adres: V.Recep Yazıcıoğlu Cad.No.15a/D.6a 34538 Bahceşehir-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6690815
Web Sitesi: www.rateknik.com.tr
Ürünleri
Türkiye tek Temsilciliğini yaptığımız “Ruijiang Chemical Co.Ltd” Difüzyon pompa yağları 5kğ orijinal ambalajlarda stoklarımızda. (Türkiye kullanıcı ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ra Teknik firma bilgileri. Ra Teknik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ra Teknik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ra Teknik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.