Rabarba Açık Parfüm

"Ucuz ve Kalıcı Açık Parfüm Markası !!!"

Şirket Hakkında
TUANA KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN.ve.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.

İstanbul'da kurulmuş bir aile şirketidir. Nobren, Nobren Life ve Rabarba isimlerinde üç farklı markası ile hizmet vermektedir. www.nobrenlife.com - www.rabarbaparfum.com -www.tuanakozmetik.com

Nobren Parfüm olarak amacımız olağanüstü satış ekibimiz ve her zaman sizlere yardımcı olmaya hazır özverili müşteri destek ünitelerimizle sizleri beklentilerinizin ve ihtiyaçlarınızın acısından fazlasıyla memnun edecek parfümler yaratmaktadır.

Tuana Kozmetik, üretimini yüksek kimya mühendislerinin kontrolleri altında profesyonel teknik kadrosu ile Sağlık Bakanlığı'nın koymuş olduğu standartlara harfiyen uyulmakta ve teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanmaktadır.

Nobren Parfüm, üretiminde kullanmış olduğu hammaddelerin dünya genelinde kendini ispatlamış ve IFRA (international Fragrance Association) ve RIFM (Research Institute for Fragrance Materials) standartlarını uygun hammaddelerle çalışmaktadır.

VİZYONUMUZ
Müşterilerimize değer vererek, geniş ürün yelpazesi ve yüksek kaliteli parfümleri çok iyi servis imkanları ile sunmak, yenilikçi ve değişik ürünler yaratarak konumumuzu uluslar arası piyasalardaki mevcut gelişimlerin önünde sürdürmektedir.

MİSYONUMUZ

Yüksek kaliteyi en uygun fiyatlarda üretebilmek ve müşteri memnuniyeti en üst düzeyde sağlamaktadır.

AMACIMIZ

Müşterilerimizin istekleri ve hayalleri biçimlendirilmiş, yüksek standartlarda ürünler yaratmak ve müşterilerimize çarpıcı bir hizmet anlayışı sunmaktır.

KALİTE ve DEVAMLILIĞI

Kalite kontrol departmanımız üretim ve aktif kontrol takımlarımızla birlikte çalışarak müşterilerimize gönderilen bütün parfümlerin bizden standartlara uygunluğunu kontrol etmektedir.

Müşterilerimizle aramızda var olan sıcak ve devamlı iletişim sonucu olarak onlardan kazandığımız geri bildirimler sayesinde oluşabilecek en ufak hatalardan başlayarak problemlerin önüne geçilmekte ve ürünlerimiz kalitesinin her zaman yüksek bir düzeyde kalmasını
Ürün-Hizmetleri Hakkında
AÇIK PARFÜM BAYİLİĞİ

* Firmamızın bayiliğini alacak olan mağazanın konum itibari ile yaya trafiği olan ve işlek bir cadde veya avm'de olması gereken en önemli şartlarımızdandır.

* Bayilik verilecek bölgede başka bir Nobren Parfüm şubesinin bulunmaması.

* Mağazanın metrekare büyüklüğü ortalama 10 ila 35 metrekare arasında olması.

* Firmamız bayiliklerinde isim hakkı bedeli adı altında hiç bir ücret talep etmemektedir.

* Bayi ile firmamız arasında yapılan bir sözleşme ile aynı cadde üzerinde başka bir Nobren Parfum Shop bayiliği vermeyeceğimizi beyan ediyoruz.

* Mağaza açılışlarında 1000 adet 8 ml kalem parfüm verilmektedir.

* Mağaza açılışlarında mağazanın adresini içeren renkli 10,000 adet el ilanı verilmektedir.

* Firmamızın kullanmış olduğu testırlar 35 ml sprey şişelerdedir.

* Firmamızın tüm ürünleri bay, bayan ( 35 ml, 60 ml, 110 ml ) kutuları mevcuttur.

* Firmamız mağaza dekor ve tabela masraf ücretini maddi olarak sağlamaktadır.

* Firmamız daima parfüm kutusu ve poşet desteği sağlamaktadır.

* Mağaza açılışlarında kayan led tabela ücretsiz verilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Rabarba Açık Parfüm
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: Ferdi Mert
Adres: Fabrikalar Cad , Meridyen Plaza, No : 1 Kat: 2 / 236 MERTER - İSTANBUL - TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4815077
Faks: (212) - 4818046
Web Sitesi: www.rabarbaparfum.com
Ürünleri
* Firmamızın bayiliğini alacak olan mağazanın konum itibari ile yaya trafiği olan ve işlek bir cadde veya avm'de olması gereken en önemli şartl...
İlan Talep ve Teklifleri
Rabarba Açık Parfüm Bayiliği
* Firmamızın bayiliğini alacak olan mağazanın konum itibari ile yaya trafiği olan ve işlek bir cadde veya avm'de olması gereken en önemli ş...
Rabarba Açık Parfüm firma bilgileri. Rabarba Açık Parfüm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rabarba Açık Parfüm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rabarba Açık Parfüm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.