Radıomıne Haberleşme Otamasyon Enerji Ve Kablosuz Çözümler Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Bir iş kazası olduğunda karşımıza 77.maddeçıkmaktadır.

“4857 sayılı İş Kanunu; Madde 77 -İşverenlerişyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması için gerekli her türlüönlemi almak, araç ve gereçleri noksansız bulundurmak, işçiler de iş sağlığı vegüvenliği konusunda alınan her türlü önleme uymakla yükümlüdürler.”

Bizlerin amacı sizlerin işyerlerinizde her türlüönlemleri almanız için çözümler üretmektir.

Yeraltı maden ocakları için oluşturduğumuz, çözümlerin bazıları; Telsiz Haberleşmesi, Erken uyarı, Yüksek hızda veri aktar mı, internet, Cep telefonu ile haberleşme, Personel ve araç takibi, Ocakta ki hava akışının takibi, Su motorların takibi, Yer altı patlatmalarını dışarıdan yapma, kamera sistemi gibi hizmetlerdenistediğinizi veya tamamını ocağınıza kura biliriz.

Tüm bilgiler Yerüstüne, Çalışanlarınyetkisine göre bilgisayarlara aksın, acil durumlar cep telefonlarına mesaj halindegelsin.

Tüm bu takip sistemleri, tüneller, açıkişletmeler, fabrikalar, okulla, oteller kısaca tüm işyerlerinde farklışekillerde uygulana bilir. Tüm telsiz sistemlerinde bizleri arayınız.

Sizler düşünün biz yapalım. İyi çalışmalar,

RADIOMINE YERALTI SİSTEMLERİ
Radıomıne Haberleşme Otamasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Radıomıne Haberleşme Otamasyon Enerji Ve Kablosuz Çözümler Ltd. Şti
Sektörü: Güvenlik » İşyeri Koruma Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: YUCEL AKKANIM
Adres: KATİP SALİH SK. NO:14 KOŞUYOLU/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 1003004
Web Sitesi: www.yeraltimaden.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Radıomıne Haberleşme Otamasyon firma bilgileri. Radıomıne Haberleşme Otamasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Radıomıne Haberleşme Otamasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Radıomıne Haberleşme Otamasyon Enerji Ve Kablosuz Çözümler Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.