Rass Dağıtım

Şirket Hakkında
Dağıtım sektörüne uluslararası çalışan ve evrak dergi kargo taşımacılığı şirketi olan firmadan ayrılarak, kazanmış olduğumuz 10 yıllık tecrübeyi ve uluslararası kaliteyi yurtiçine yansıtmak, müşterilerimize ayrıcalık olarak sunmak için 2010 yılında faaliyete başlamış bulunmaktayız.

Bilgi ve beceriye dayalı, rekabetin öne geçtiği hizmet sektöründe hak ettiği yere ulaşmak amacıyla kurulan şirketimiz müşterilerimize en iyisini sunmak için faaliyete geçmiştir.

Sektördeki kaliteli hizmet boşluğunu doldurarak, değişmeyen tek olgunun “değişim” olduğunun bilinciyle, sürekli gelişerek, yenilenerek, müşteri beklentilerini maksimum düzeyde karşılamak ve yarattığımız markayı zirveye taşımak.
Rass Dağıtım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rass Dağıtım
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Cem Geçim
Adres: Meşrutiyet caddesi meşrutiyet işhanı no:10/57 Kızılay
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4187733
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rass Dağıtım firma bilgileri. Rass Dağıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rass Dağıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rass Dağıtım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.