Ray Fermuar Dış Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Firmamız yurtdışında 1998 yılında deri üzerine kurulmuştur. 2017 Yılında Cin Xiamen şehrinde hammadde fabrikasını faaliyete gerçirerek hedeflerinden birine daha ulaşmıştır. 2019 yılı itibariyle, Türkiye’de bulunan Ray Fermuar Dış Ticaret şubesiyle fermuar hammaddesinin ithalatını yaparak yurtiçi piyasasına getirmeye başlamıştır. Dünyanın çeşitli bölgelerinden; ürün ve hizmetlere inovasyon odaklı çalışmalar uygulayarak Türkiye genelindeki müşterilerine sunmaktadır. Güvenilir çalışmalarıyla kaliteyi hız ile birleştiren firmamız en üst seviyelerdeki hizmetleriyle büyüme sağlamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ray Fermuar Dış Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Alaattin Kandemir
Adres: Sümer Mah. Prof. Dr. Turan Güneş Cad. Sahil Park No :140 Ea Z.burnu / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4160017
Web Sitesi: info@rayfermuar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ray Fermuar Dış firma bilgileri. Ray Fermuar Dış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ray Fermuar Dış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ray Fermuar Dış Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-12-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.