Raykon Lojistik Ve Deniz Taşımacılığı Ticaret Ltd.şti.

"Optimum çözüm noktası"

Şirket Hakkında
Raykon Lojistik ve Deniz Taşımacılığı Ticaret Ltd.Şti.gerek dünya ve gerekse bölgemizde, full gemi, part cargo, dökme, ithalat-ihracat konteyner, yurtiçi-yurtdışı demiryolu münferit vagon ve proje taşımacılığı, Demiryolu+Denizyolu+Karayolu multi-model (Kombine) taşıma, Ağır nakliye ve proje taşımacılığı,
(Rüzgar enerjisi santralleri- iş makinaları - Beton santralleri - Taş kırma Tesisleri - Konkasörler - Jenaratörler - Transformatör - Makina - Kazan - Yat ve her türlü gabari dışı yükler )
18 metreden 72 metreye kadar tek parça rayların gemiden tahliyesi, vagonlara yüklenmesi ve lojistiğinin yapılması, Ray yükleme ve boşaltma ekipmanlarının(aparat) tedariği, Liman içi işçilik ve ara nakliye, Yük bağlama ( Lashing ) ve yükleme ekipmanı tedariği, Liman ve istasyonlarda Vinç Kiralama olmak üzere her türlü taşımacılık ve lojistik alanında hizmet vermektedir.

Firmamız; Müşteri odaklı ve PROFESYONEL YÖNETİMDE ISRARLI olması sebebiyle bir çok projeyi başarıyla tamamlamış durumdadır..
Bu nedenle firmanızın proje ve taşımalarında yer almak, teklif vermek/teklif almak ve çözüm ortağınız olmak istemekteyiz....

Tek amacımız Yapacağı hizmetlerin sonucunda siz değerli müşterimiz için güvenilir bir hizmet ortağı olabilmektir.
Raykon Lojistik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Raykon Lojistiğin Hizmet Alanları;
*Hızlı Tren Projesi Ray Taşımacılığı ve Lojistiği Hizmetleri..
*Açık yük gemi Taşımacılığı ve Brokerlik Hizmetleri..
*İth.İhr.Konteyner Taşımacılığı Hizmetleri..
*Liman ve istasyonlarda Vinç Kiralama Hizmetleri…
*12 metreden 150 metreye kadar tek parça rayların vagonlara yüklenmesi ve lojistiğinin yapılması Hizmetleri..
*12 metreden 150 metreye kadar tek parça rayların gemiden liman sahasına tahliye edilmesi, usulune uygun istiflenmesi, vagonlara yüklenmesi ve lashinginin yapılası hizmetleri.
*Ağır ve gabari dışı yüklerin taşıma organizasyonu ile birden fazla vagonla taşınması gereken uzun aksam malzemelerin trenle taşınmaları ve lojistiğinin yapılması hizmetleri.
*Proje ve blok tren taşımacılığı hizmetleri
*Firmamıza ait olan Ray yükleme ve boşaltma ekipmanlarının(aparat) müşterilerimizin hizmetine sunmak veya kiraya verme hizmetleri.
*Vagonlarlar Yurt içi ve yurt dışı yük taşıma hizmetleri,
*Vagon ve lokomotif kiralama hizmetleri,
*İstasyonlarda yük elleçleme ve gümrükleme hizmetleri,
*Liman içi işçilik ve ara nakliye hizmetleri,
*Demiryolu proje taşımalarında danışmanlık hizmetleri,
*Taşımaya uygun vagon seçimi ve tedariki hizmetleri…
*Vagon yükleme-boşaltma hizmetleri,
*Konteynerlerin Vagona yüklenme hizmetleri,
*Yük bağlama ( Lashing ) ve yükleme ekipmanı tedariki hizmetleri
*Demiryolu+Denizyolu+Karayolu multi (Kombine) taşıma hizmetleri de sorunsuz yapılmaktadır..

İletişim Bilgileri
Firma: Raykon Lojistik Ve Deniz Taşımacılığı Ticaret Ltd.şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Tren Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Alican ÖCEL
Adres: 34846-Maltepe / Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4496420
Faks: (216) - 4496494
Web Sitesi: www.raykonlojistik.com
Ürünleri
• DENİZ TAŞIMACILIĞI - BROKERLİK: full gemi, part cargo, dökme yük organizasyonu, - FCL (FULL) / LCL (PARSIYEL) KONTEYNER TASIMACILIĞI - T...
*Hazar Denizi VE RUSYA Nehir taşımacılığı ile Aktarmalı Barç, Kara-Demiryolu servislerimizle Rusya ve Tüm Türki Cumhuriyetlere hizmet sunmaktayız.. ...
*Hızlı Tren Projesi Ray Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri.. *Açık yük gemi Taşımacılığı ve Brokerlik Hizmetleri.. *İth.İhr.Konteyner Taşımacılığı ...
*Açık yük gemi Taşımacılığı ve Brokerlik Hizmetleri.. *İth.İhr.Konteyner Taşımacılığı Hizmetleri.. *Liman ve istasyonlarda Vinç Kiralama Hizmetleri…...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Raykon Lojistik Ve firma bilgileri. Raykon Lojistik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Raykon Lojistik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Raykon Lojistik Ve Deniz Taşımacılığı Ticaret Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.