Rcm Grup

"Yatırım krizle çözülür"

Şirket Hakkında
İtibarını paradan önde tutan anlayışımızla,

26 yıl inşaat sektöründe hizmet vermekteyiz.Amacımız en son teknolojileri yenilikleri dünyaya insanlara sunmaktır.
Rcm Grup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SıvaPer betonarme binalarda ısı izolasyonu amacıyla kullanılmaktadır.Öok hafiftir.Dış cephe ve iç cephede ısı izolasyonu yapmak amacıyla rahatça kullanabilirsiniz.
Ana Malzemesi olan perlit çok hafif tarım ve ilaç sektöründe hijyenliğinden faydalanmak amacıyla kullanılmaktadır.tamamen doğaldır.Sahip olduğu geçirgenlik özelliği malzemenin doğal yapısının korunmasını sağlar.
Ömürlüktür.Dış cephede sıvaper kullanıldığında sıva yapma derdiniz yoktur.en dış tabakaya sadece 1 kat granüllü malzemeden sıva uygular sonrada granül özellikli boya ile boyarsınız.
Erime çürüme bir süre sonra tamamen yokolma özelliği yoktur.Diğer ısı izolasyaonu malzemelerinden %20-.%30 daha ekonomiktir.
İletişim Bilgileri
Firma: Rcm Grup
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: Suna Tavlaşoğlu
Adres: Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4553964
Faks: (216) - 4553963
Web Sitesi: rcg_08@hotmail.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Çelik Yapı
çelik konstrüksiyon proje ve imalat
Rcm Grup firma bilgileri. Rcm Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rcm Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rcm Grup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.