Rdg Bilgi Ve Üretim Teknolojileri

Şirket Hakkında
RDG, Bilgi ve Üretim Teknolojileri, 2006 yılında kuruldu ve makina ve otomotiv alanında tecrübelerden yola çıkılarak, teknik eğitim öncelikli çalışmalara başlandı. Sanayide spesifik konularda ihtiyaç duyulan bilgilere ışık tutulması amaçlandı.

RDG’nin başlangıç eğitimleri, istanbul merkez kabul edilerek, saygın otellerde, seçkin mekanlarda yapılarak, diğer illerdende katılımlarla gerçekleşti. Eğitim konusunda, uzman eğitimenlerden faydalanılmasıyla birlikte, katılımcıların eğitim sırasındaki sorunlarına, memnun edici cevaplar vermek hedeflendi.

RDG, müşteri memnuniyetini önplanda tutarak, uygun fiyatlarda hizmetlerini sunarak, katılımcılarının mesleklerinde başarılarını hedefledi. RDG, Eğitim hizmetlerini sürdürürmekle birlikte, faaliyet alanlarını genişletmeye devam etmektedir.

KALİTE POLİTİKAMIZ:

Vizyon : Memnun edici, tercih edilen hizmet firması profiline sahip olmak.

Misyon : Verdiği hizmetlerin çeşitliliğini ve kalitesini arttıran, müşterileri ile birlikte kazanım sağlayan firma olmak.

DEĞERLERİMİZ
◾İletişim – Paylaşım
◾Gelişim
◾Yaratıcılık ve Üretkenlik
◾Öncülük ve Liderlik
◾Sorumluluk ve Duyarlılık
◾Şeffaflık – Güven – Özgüven
◾Kendini Gerçekleştirme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rdg Bilgi Ve Üretim Teknolojileri
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Ömer Karaarslan
Adres: Siteler Mah. 1 . Murat Sit. C Blok D 1 Yıldırım / Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2515454
Web Sitesi: http://www.rdg.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Kauçuk Malzemeler Semineri (01-02 MART 2014) (İstanbul) (Eğitimler Ayda 1 Yapılır) Kauçuk Malzemeler Semineri Kauçuk malzemelerin özellikleri ...
Plastik Malzemeler Semineri (07-08-09 Mart 2014) (Eğitimler Ayda 1 Yapılır) Plastik malzemelerin türlerini nedir? Daha dayanıklı ve ekonomik hale ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rdg Bilgi Ve firma bilgileri. Rdg Bilgi Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rdg Bilgi Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rdg Bilgi Ve Üretim Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.