Reber Ticaret

Şirket Hakkında
sirketimiz taiwan ve cinde bulunmakla beraber misir , turkiye ve avrupada da temsilcilerimiz bulunmaktadir. demir disi hurda alimi, satimi ve her turlu ihtiyacina karsilik vermek icin ozel kurulmus ozel danismanlik ekibimiz tarafindan size en kisa surede yardimci olunacaktir. sirketimiz geri donusum sirketi olum oncelik hurda cesitlerinedir. saygilarimla
genel mudur ozgur durdu.
tel no: 0886977646
msn: ozgurjojo_durdu@hotmail.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reber Ticaret
Sektörü: Maden ve Metal » Hurda
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: ozgur durdu
Adres: cin ve taiwanda da sirketlerimiz bulunmaktadir
Şehir: Yurtdışı
Ülke: taiwan
Telefon: (988) - 779646-
Web Sitesi: epa.com@msa.hinet.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Demir Disi Hurda Alim Satim. Aliminyum,bakir,sari,paslanmaz Kutu Kola,bira Hurdasi Vb... Alim Satim
yurt disiyla ticarete acilmak isteyen atilimci hurdacilara duyrulur taiwan ve cinde bulunan sirketlerimiz turkiye ile ticarete girmek istemektedir. ...
Reber Ticaret firma bilgileri. Reber Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reber Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reber Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.