Referans Patent Ve Marka Tescil

Şirket Hakkında
Referans Patent, sınai ve fikri mülkiyet haklarının korunması aşamasında, DTM teşvikleri, KOSGEB teşvikleri, yurtiçi ve yurtdışı marka tescili, patent ve faydalı model tescili, endüstriyel tasarım tescili ve barkod tescilleri konusunda, siz değerli müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet vermek üzere kurulmuştur. Referans Patent, bilim ve teknolojinin gelişmesine, buluşların özendirilmesine katkıda bulunarak, müşterilerimizin özel bilgi ve kayıtlarının gizliliğine önem vererek dürüstlük ve yetkinlikle hizmetlerini sürdürmektedir. Referans Patent, GÜVEN ve DÜRÜSTLÜK ilkelerini temel alarak endüstriyel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve alt yapısını güncel tutarak gelişmeye devam etmektedir. Referans Patent, taklitlerin önüne geçmeyi, haksız rekabeti engellemeyi, Türkiye'de ve dünyada buluşçuluğu ve markalaşmayı hedefleyen firmaların hukuki haklarını korumayı amaç edinmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Referans Patent Ve Marka Tescil
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Patent
Yetkili Kişi: Burcu Büyükmirza
Adres: Ahi Evran Cad.nazmi Akbacı Tic.mrk.no:21 maslak-sarıyer
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3461833
Web Sitesi: http://www.referanspatent.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Referans Patent Ve firma bilgileri. Referans Patent Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Referans Patent Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Referans Patent Ve Marka Tescil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.