Regreen International Renewable Energy Resources

Şirket Hakkında
Rüzgar, Solar ve Hidroelektrik Enerji üretimi ile ilgili olarak fizibilite ve saha çalışmalarının yapılması, raporlanması, elektrik enerji üretilebilirlik; fayda/maliyet analizlerinin hazırlanması; rüzgar ölçüm direklerinin imalat ve saha montajlarının yapılması, periyodik bakımlarının gerçekleştirilmesi, data logger ve anemometre, wind wane ile ölçüm yapılması, raporlanması, akreditasyon işlemleri; akarsu debi-akış kontrol ve dönemsel ölçümlerin yapılması, raporlanması; güneş enerjisi dönemsel ışık akı ve yoğunluk ölçümlerinin yapılması, açısal ve yörünge-dönem flux şiddetlerinin ölçümü, hesaplanması ve optimum yatırım gücü-maliyeti raporlarının hazırlanması; uluslararası finansal kredi temini ve kredi sözleşmelerinin sağlanması, lisans başvurularının yapılması, ÇED, YEK ve diğer ilgili raporların hazırlanması, lisans takibi, projelendirme ve tasarımların yapılması, elektrik ve mekanik malzemelerin temini, montajı, test ve devreye alınması işlemleri ile işletme sorumluluğu konularında hizmet vermekteyiz.
Regreen International Renewable
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Regreen International Renewable Energy Resources
Sektörü: Enerji » Enerji Üretim
Yetkili Kişi: Regreen International
Adres: Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 7288933
Web Sitesi: www.regreen.eu
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Regreen International Renewable firma bilgileri. Regreen International Renewable adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Regreen International Renewable ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Regreen International Renewable Energy Resources firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.