Reha Medin Emlak Hizmetleri

Şirket Hakkında
Reha Medin Emlak Hizmetleri, başarılı pazarlama ve organizasyonlarıyla sektörünün önde gelen firmaları arasında haklı yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırmaktadır. Emlak sektöründe standartları belirleyen firma olma vizyonu ile Reha Medin Emlak Hizmetleri, kaliteli hizmetten ödün vermeyen anlayışı ve çağın gereklerine uygun yaklaşımıyla farkını ortaya koymaktadır.

Birikim ve tecrübesini paylaşmak, sektöre hakettiği standardı kazandırmak amacıyla kurulduğu yıl franchise vermeye başlayarak, nitelikli ve kapsamlı hizmet anlayışıyla sektörde kararlı adımlarla ilerlemektedir.

Reha Medin Emlak Hizmetleri Temsilcileri; tecrübeleri, profesyonel yaklaşımları ile güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyetini zirveye çıkarmayı amaçlamaktadırlar.

Reha Medin Emlak Hizmetleri, temsilcilerine en az maddi külfeti yükleyerek en fazla kazancı sağlamayı hedeflerken, tüm temsilcilerinin kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmet vermesi konusunda aynı standardı yakalaması için mesleki eğitimin yanısıra, bilişimsel, hukuksal ve mimari deteğe de büyük önem vermektedir.

Firmamız ve temsilciliklerinin müşterilerimize verdiği hizmet gayrimenkul satış ve kiralama işlemleri ile sınırlı kalmayarak, gayrimenkulün ihtiyaçları doğrultusunda kapsamlı bir rehberlik hizmeti içermektedir.
Reha Medin Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reha Medin Emlak Hizmetleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Tamer Cicekci
Adres: Bağdat Caddesi No:452 1/B D:6 Suadiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4631819
Web Sitesi: http://www.rehamedin.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Reha Medin Emlak firma bilgileri. Reha Medin Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reha Medin Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reha Medin Emlak Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.