Reis Dedektör - Altın Ve Metal Dedektörleri

Şirket Hakkında
Reis Dedektör 20 yıllık tecrübeyle Türkiye ve ulusal pazarda ciddi bir ivme yakalamıştır. Tamamı yerli tasarım ve yazılıma sahip Reis dedektör ve yer altı görüntüleme sistemleri size aradığınızdan çok daha fazlasını vaadediyor.
Metal, değerli metal, su kaynağı, toprak altındaki boşluk gibi görünmeyenleri milli bir bakış ile görünür hale getiriyor.
Reis Dedektör -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reis Dedektör - Altın Ve Metal Dedektörleri
Sektörü: Maden ve Metal » Külçe
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: Enes Birinci
Adres: Süleymaniye Mahallesi Ord. Prof. Dr. Cemil Birsel Caddesi Üç Kapılı Selamet Hanı No : 29 İç Kapı No : 123 Fatih / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5115061
Web Sitesi: https://reisdedektor.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Reis Dedektör - firma bilgileri. Reis Dedektör - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reis Dedektör - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reis Dedektör - Altın Ve Metal Dedektörleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.