Reklart

"Biz Yaratıcıyız."

Şirket Hakkında
Reklart olarak var olduğumuz günden bu yana amaçlarımız
doğrultusunda ilerlemeye gayret gösteren, hedeflerine önem veren ve kurumsal çalışmalarımızla dikkat çekmekteyiz. Her durumda vizyonumuzu ön plana çıkarmaya, misyonumuzla gündemde kalmaya özen göstermekteyiz. İnternet siteleri, logo tasarımları, sosyal medya tasarımları, katalog tasarımları, iç ve dış cephe tasarımları ile birlikte reklamcılık ve matbaacılık sektöründe de gelişmeye devam etmekteyiz. Müşterilerimize danışmanlık hizmeti vererek ilgili tüm aşamaları takip edip işleyişe göre yön vermekteyiz.
Çalışmalarımızı titizlikle ve müşterilerimizin talepleriyle bağdaştırıp ortaya çıkardığımız hizmeti sizlerle paylaşmak bizleri daha da ileriye götürdüğünü düşündüğümüz bir gerçektir. Kurulduğumuz ilk günden bu yana sürekli istihdam sağlayarak git gide üzerine yeni fikirler katıyor ve yolumuza devam ediyoruz. Yolumuza devam ederken edindiğimiz ilkeler, prosedürler ve gelişmeye açık tüm düşüncelerimizi her seferinde yeniliyoruz. Biliyoruz ki yeni nesil sürekli gelişme kaydetmekte. Farkındalık yaratabilmek için çağımıza uyum sağlamak bizim stratejimizin bir parçası.
Gerek müşterilerimiz olsun gerek çalışanlarımız ortak paydada nasıl buluşuyoruz tabi ki saygı, anlayış ve çalışma azmi. Azmin getirdiklerine yaptığımız işler sayesinde ulaşmış bulunmaktayız ve bulunmaya devam edeceğiz.
Kurumsallığın ön planda olduğu firmamızı daima müşteri memnuniyetiyle andırıyor ve çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Müşteri için önemli olan püf noktalar bizim taslağımızı oluşturur. İsteklere yanıt vermeye tamda bu noktada başlıyoruz akabinde araştırmalarımız sonucunda hazırladığımız ürünü veya hizmeti sunuyoruz. Sunduktan sonra işimizi bırakmıyor hizmet sonrası kısmımızla müşterilerimizin düşünceleri ve memnuniyetleri notlarını alıyoruz.
Reklart
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reklart
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: Mustafa Çetin
Adres: İsmet Kaptan, Şevket Özçelik Sk. No:59 K:6 D:613 Alsancak/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 7444916
Web Sitesi: www.reklart.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Reklart firma bilgileri. Reklart adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reklart ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reklart firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-01-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.